banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Zhltools Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda

Zhltools  Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda
Zhltools  Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda
Zhltools  Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda
Zhltools  Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda
Zhltools  Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda

Zhltools Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda

kurumsalSepetegelsin5.0/5SIFIRGarantiliwarranty426Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Zhltools Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda 81 tuştan oluşan bu çok işlevli USB 2.0 2.4GHz kablosuz uzaktan kumanda klavyesi kablosuz klavye, hava fare ve uzaktan kumandayı bütünleştirir. Akıllı TV, Android TV kutusu, mini PC, HTPC vb. için özel olarak tasarlanmıştır. Bu üründe, akıllı TV Android TV Kutusu, mini PC, vb. Kolayca ve özgürce kontrol edebilirsiniz. Kolay taşınması için kompakt taşınabilir tasarımı ve ev, okul, seyahat veya herhangi bir çalışma ortamına yaygın olarak uygulanır. Size çok rahatlık ve eğlence getirecektir. Ana Özellikler:● Tam klavye, hava fare ve uzaktan kumandalı TV. ● 2.4G kablosuz iletim, mesafe 10 metreye kadar. ● Kolay eşleştirme ve çalıştırma. ● Birlikte verilen USB 2.0 alıcı adaptörü ile tak ve çalıştır desteği, yazılımı yüklemenize gerek yoktur, Android sistemi insan-bilgisayar etkileşimlerini kapsamlı bir şekilde gerçekleştirmek için özel olarak tasarlanmıştır. ● Hareket sensörü uzaktan kumandayı sallayarak farenin kontrol edilmesini sağlar. ● Düşük güç tüketimi, çalışma koşullarında ses olmadan çalışma gücü 10mA'den düşük. ● Akıllı TV, Android TV kutusu, mini PC, HTPC için geçerlidir. ● Güç kaynağı 2 x AAA pil (dahil değildir).

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 1854953
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi19 Kasım 2023,
Güncel ilan - Bugün 19:41
SKUZHLTOOLS0202
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Edirne
Satıcı Bilgileri
kurumsalSepetegelsin5.0 /5
Zuhal Çelik
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Zhltools Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
BağlantıKablosuz

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar