banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Zhltools TR-5600 2500W Saç Kurutma Makinası Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön Makinesi

Zhltools  TR-5600 2500W Saç Kurutma Makinası Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön Makinesi
Zhltools  TR-5600 2500W Saç Kurutma Makinası Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön Makinesi
Zhltools  TR-5600 2500W Saç Kurutma Makinası Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön Makinesi

Zhltools TR-5600 2500W Saç Kurutma Makinası Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön Makinesi

kurumsalSepetegelsin5.0/5SIFIRGarantiliwarranty653Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Zhltools TR-5600 2500W Saç Kurutma Makinası Saç Düzleştirici Şekillendirici Fön MakinesiTurbo W-5600 Professional Ac Motor Saç Kurutma Fön Makinesi + 2 Fön BaşlığıTurbo 5600 Professional Ac Motor Saç Kurutma Fön Makinesi + 2 Fön Başlığı TURBO 4200 Saç Kurutma Fön Makinesi Saç kurutma makineleri güç, ısı, hava üfleme kademeleri gibi sayısız özelliğe sahiptir.Saçlarınızın sağlığını düşünen bir saç kurutma makinesi, kusursuz bir kurutma sağlar.Parlaklık ve canlılık kazandıran makineler, saçlarınızın eşit olarak kurumasına imkân sunar. Kuruturken kalıcı şekil vermeyi de mümkün kılan saç kurutma makineleri, farklı modelleri ile dikkat çeker.*Kablo uzunluğu, fön makinesini konforlu bir şekilde kullanmanızı sağlar.*Fön makinesinin sahip olduğu güç ile saçlarınıza kolay ve hızlı bir şekilde şekil verebilirsiniz.Teknik Özellikler *Güç: 2500 Watt *Renk: Siyah *Hız ve Isı Ayarı: 2 Kademe *Kablo Uzunluğu: 270 cm*Dar Başlık ve Asma Kancası: VarProfesyonel BakımYüksek Performanslı Bay Ve Bayan Kuaförlere Yönelik TasarlanmıştırSıcaklık Saça İstenilen Şekil Verme Özelliğine Sahiptir.Düşmelere Karşı Esnek Dış Yüzey Ve Sınıfının Minimum Elektrik Harcayan Ürünü 1800-2000 Watt Performence Sıcaklık Üfleme Çarpımı 220230 V 50 Hz

Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 2665808
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi23 Şubat,
Güncel ilan - Bugün 13:11
SKUZHLTOOLS0138
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Edirne
Satıcı Bilgileri
kurumsalSepetegelsin5.0 /5
Zuhal Çelik
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar