banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Ztech Wi-Fi Smart Kamera ZR-2029IP 3mp (Bebek Kamerası)

Ztech Wi-Fi Smart Kamera ZR-2029IP 3mp (Bebek Kamerası)

kurumsalEmba Bilişim5.0/5SIFIRGarantiliwarranty721Ücretsiz kargoKredi Kartı4 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ztech Wi-Fi Smart Kamera Zr-2029ip 3mp (Bebek Kamerası) Özellikleri Şunlardır: Yüksek Çözünürlük: Hd çözünürlük sunar, böylece net ve keskin görüntüler elde edebilirsiniz. Gece Görüşü: Kızılötesi (IR) gece görüşü özelliği sayesinde düşük ışık koşullarında bile net görüntüler almanızı sağlar. Hareket Algılama: Hareket algılama özelliği sayesinde kamera, belirli bir alanda hareket algıladığında size bildirim gönderebilir. Uzaktan İzleme: Akıllı telefon veya tablet gibi cihazlarınızdan uzaktan canlı görüntü izleme imkanı sunar. Iki Yönlü Ses: İki yönlü ses iletişim özelliği sayesinde bebeğinizle iletişim kurabilir ve onu sakinleştirebilirsiniz. Wi-Fi Bağlantısı: Wi-Fi bağlantısı ile kolayca kameraya erişebilir ve kontrol edebilirsiniz. Hareketli Kamera Başlığı: Uzaktan kontrol edilebilir Pan-Tilt-Zoom (PTZ) özelliği ile kamera başlığını hareket ettirebilir ve odanın farklı bölgelerini izleyebilirsiniz. Ses Algılama: Dhili mikrofon aracılığıyla odadaki sesleri algılar ve size bildirim gönderir. SD Kart Desteği: Görüntüleri kaydetmek için SD kart yuvasına sahiptir, böylece kayıtları yerel olarak saklayabilirsiniz. Mobil Cihazlar İçin Uygulama Adı: V380 Pro (Kurulum talimatları kutunun içindeki kitapçıkta yer almaktadır adım adım izleyip kolay bir şekilde kurulum gerçekleştirebilirsiniz)

İlan No 4452469
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi14 Eylül
SKUEMBA03900
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Niğde
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmba Bilişim5.0 /5
EMBA BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar