Banayeni’de avantaj bitmez!
banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
ZWILLING Enfinigy Narenciye Sıkacağı "SIFIR"
ZWILLING Enfinigy Narenciye Sıkacağı "SIFIR"
ZWILLING Enfinigy Narenciye Sıkacağı "SIFIR"
ZWILLING Enfinigy Narenciye Sıkacağı "SIFIR"

ZWILLING Enfinigy Narenciye Sıkacağı "SIFIR"

userMEHMET K.YENİ4.500Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

ZWILLING Enfinigy Narenciye Sıkacağı "SIFIR" Kolayca sıkın Her sabah taze sıkılmış meyve suyu Optimum meyve suyu verimi Dağınıklık yaratmayan dökme Sabah tazeliğiniz artsın. Lezzetli. Sağlıklı. Vitamin dolu. Güne taze sıkılmış portakal veya limon suyuyla başlayın. ZWILLING ENFINIGY Narenciye Sıkacağı ile tek bir düğmeyle bunu yapmak kolaydır. Portakallardan limonlara, kan portakallarından limonlara: Farklı boyutlardaki iki pres konisi, narenciye meyvelerinizden her zaman en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar. Meyve suyunuzda posayı isteyip istemediğinize tam istediğiniz gibi karar verebilirsiniz. Eğilebilir çıkış ağzı sayesinde meyve suyu herhangi bir dökülme veya damlama olmadan doğrudan bardağa akar. Sıktığınız meyveleri aynı zamanda kase görevi de gören kapağa yerleştirip, presledikten sonra çöpe atabilirsiniz. Temiz eller ve temiz bir mutfak için. Narenciye sıkacağı çok sağlam bir yapıya sahip olduğundan, basarken kaymaz ve güvenli kalır. Yüksek kaliteli BLDC motoru sayesinde de sessizdir. Narenciye Sıkacağı, Milanlı yıldız tasarımcılar Matteo Thun ve Antonio Rodriguez tarafından tasarlandı. Mutfak büfenizi ve diğer ZWILLING ENFINIGY ürünlerinizi mükemmel şekilde tamamlayan gerçek bir tasarım vurgusu. Büyük ve küçük turunçgiller için iki adet presleme konisi sayesinde meyvelerinizden her zaman en iyi şekilde yararlanın Meyve suyunuzda posa isteyip istemediğinize siz karar verin Doğrudan bardağa damlamadan dökmek için eğilebilir ağız Çok sağlam ve kaymaz BLDC motor sayesinde oldukça sessiz Kapak ve entegre kablo geri sarma sayesinde yerden tasarruf sağlayan depolama Yüksek kaliteli, BPA içermeyen malzemelerden yapılmıştır Matteo Thun ve Antonio Rodriguez'in zamansız, minimalist tasarımı Tüm aparatlar bulaşık makinesinde yıkanabilir

Etiketi ÜzerindeKusursuz KozmetikJelatinliYurt Dışı
Kullanım durumuKullanılmamış
İlan No 4492348
GarantiYok
FaturaFaturası yok
İlan Tarihi17 Eylül
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
userMEHMET K.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar